Espanyol

Osvaldo adverteix al Barça: "Si surten despistats podem pintar-los la cara"

El derbi que disputaran dissabte l'Espanyol i el Barça es presenta com el més igualat dels últims anys. L'Espanyol no ha cedit cap punt a casa, i això fa que els jugadors blanc-i-blaus se sentin forts i confiats que poden plantar cara al Barça de Guardiola, que compta els desplaçaments per victòries. És per això que Osvaldo ha volgut advertir els blaugrana que "si surten despistats podem pintar-los la cara". El grup d'animació de La Curva de l'Espanyol ha preparat un mosaic amb 40.000 cartolines per rebre el Barcelona en el derbi de dissabte.

Actualitzat
Pablo Daniel Osvaldo ha explicat que l'equip sortirà dissabte al màxim davant l'equip que entrena Pep Guardiola. L'espanyolista també ha respost al blaugrana Keita, que va dir que el Barcelona no sabia clavar puntades de peu: "Keita pega bastant, tampoc no és un sant. Nosaltres som un equip molt aguerrit i temperamental. Potser el Barcelona no està acostumat que els contraris els juguin sense por, de tu a tu. Quan no tenim la pilota volem recuperar-la, però no hi ha mala intenció ni res semblant."

El davanter argentí ha destacat la qualitat de l'equip culer, però ha aconsellat al Barça concentració: "Estem convençuts que podem fer-los mal. Podem pintar-los la cara si surten despistats al començament i ells també a nosaltres. Són un grandíssim equip, però també han de preocupar-se per nosaltres". Osvaldo s'ha mostrat "molt ansiós" perquè arribi aquest partit. "Cal tenir el cap fred i el cor calent, saber que cal córrer i posar la cama tres vegades més que ells. Quan al Barcelona li treus la pilota pateix i mirarem de buscar-los per aquest costat", ha assegurat.
 
El golejador ha demanat a l'afició que reconegui el gest d'Andrés Iniesta després de dedicar el gol a Dani Jarque en la final del Mundial fa cinc mesos. "Iniesta ha demostrat que és un campió de veritat, aquest detall va ser magnífic. La nostra gent hauria de reconèixer-l'hi, perquè al futbol tots som col·legues més enllà dels nostres colors."

Un mosaic amb 40.000 cartolines rebrà el Barça en el derbi barceloní

Els responsables de La Curva, principal sector d'animació de l'afició de l'Espanyol prepararan un mosaic amb 40.000 cartolines blanc-i-blaves per rebre el Barcelona en el derbi de dissabte. "Farem un mosaic que involucrarà 40.000 persones, cosa que mai abans no havíem fet. Volem que el rival se senti una mica més pressionat quan salti a la gespa. A més, a la zona de La Curva hi haurà dues pancartes de 22 metres cadascuna", ha comentat un dels membres d'aquesta agrupació, Oscar Calvo. L'animació també començarà fora de l'estadi de Cornellà-el Prat. "Volem que la gent vingui aviat i gaudeixi de l'ambient, i per això a partir de les dotze del migdia prepararem unes carpes amb beguda, música i molt color per a tota la família. L'afició s'ho ha de passar bé", ha apuntat el portaveu de La Curva, Ricardo Fernández.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut