Lliga de Campions

Els joves del planter del Barça trenquen el malefici del Rubin Kazan (2-0)

El Rubin Kazan ha deixat de ser la bèstia negra del Barça de Guardiola. Amb un equip titular farcit de jugadors del filial i de suplents habituals, els blaugrana han estat capaços de guanyar per 2-0 el conjunt rus en el partit que tancava la fase de grups de la Lliga de Campions. Andreu Fontàs, que debutava a la màxima competició continental, i Víctor Vázquez han fet els gols del Barça. En l'altre partit del grup D, el Copenhaguen ha vençut el Panathinaikos per 3-1 i ha segellat la segona plaça i l'accés als vuitens de final.

Actualitzat
De titulars, només n'han estat dos, l'avui capità Piqué i Sergio Busquets. La resta, una mescla entre no habituals i un "baby" Barça. Partit estrany. El que no s'hi jugava res atacava a mig gas, el que s'hi jugava més només es defensava. Amb l'autocar del Rubin plantat al darrere, ocasions de pa sucat amb oli a la primera part. Autènticament de pega amb les lesions, el canari Jeffren. Avui, l'adductor de la cuixa esquerra. Deu minuts i canvi. De lesió en lesió, no sap quina cara fer-hi i els seus companys tampoc. Després, KO tècnic de Bojan. En aquest cas, per un ganxo directe a la cara. La jugada fortuïta en un salt amb Boccetti. Marejat com una sopa, no ha acabat la primera part.

De la represa, dues qüestions. Una, l'un a zero. El gol d'Andreu Fontás, la jugada de Thiago Alcántara, i el refús de Vitali Kalexin. Bonic o no, més aviat no, un gol que serveix per acabar amb el mite Berdyev. Primera derrota en quatre partits del senyor del rosari. Un costum que no ha canviat ni amb l'entrada de Leo Messi. Amb mitja hora per endavant, protagonista de bones jugades i d'alguna rosca de les seves. Partit 50 de l'argentí en Champions i cosa estranya, no ha marcat. El 2 a 0, de Víctor Vázquez a passada d'Adriano. Divendres de la setmana que ve es coneixerà el nom del rival del Barça a vuitens de final. Toqui a qui toqui, la tornada, al Camp Nou.