Futbol

La rebuda del Camp Nou a Mourinho serà un dels focus d'interès del clàssic

Dilluns serà la primera vegada que José Mourinho arribarà al Camp Nou com a entrenador del Madrid, però el tècnic portuguès ja té diversos episodis anteriors certament polèmics com a entrenador visitant, primer amb el Chelsea i després amb l'Inter. Amb la seva actitud provocadora, Mourinho sembla haver oblidar el seu passat blaugrana. L'exblaugrana Deco, que va estar a les seves ordres al Chelsea, ha dit que no el sorprenen les provocacions de Mourinho, perquè formen part de la seva manera de ser i ha reconegut que és el millor entrenador que ha tingut mai. Per la seva banda, l'expresident del Barça Joan Gaspart ha assegurat que no es pot comparar la rebuda que tindrà Mourinho amb la que va dedicar el Camp Nou a Luis Figo.

Actualitzat
Mirades desafiants a la massa abans del partit. Mofa de les decisions arbitrals i provocació a l'entrenador rival. I celebracions difícilment suportables per qualsevol culer que acaba de rebre una bona patacada. Plantada a mitja roda de premsa o simplement boicot a la roda de premsa postpartit, a la qual envia un representant, i insinuació que l'àrbitre Anders Frisk s'havia reunit amb l'entrenador local, Rijkaard, al descans.

Les quatre visites de Mourinho al Camp Nou, tres amb el Chelsea i una amb l'Inter, han estat d'allò més suculentes. Ara arribarà al capdavant del màxim rival i havent generat un clima d'allò més hostil en els pocs mesos que fa que és a l'equip blanc. Però el Barça hi vol posar seny. Després de la victòria contra el Panathinaikos a la Champions, Sandro Rosell va demanar a l'afició que se centri en animar el Barça i que no caigui en les provocacions del tècnic portuguès.

Seguint les indicacions del president del Barça, els grups d'animació del Camp Nou preparen un mosaic gegant amb 100.000 cartolines per fer costat a l'equip blaugrana. Res especial per rebre el tècnic portuguès. Això sí, segur que la majoria de la massa culer somia, si el partit acaba decantat a favor dels blaugranes, tornar a recordar-li la seva afició al teatre.

Deco demana respecte per Mourinho

Deco veu l'equip de Guardiola superior al Madrid i diu que si dilluns és fidel al seu estil guanyarà el clàssic. Al brasiler, que s'ha entrenat amb Mourinho, no el sorprenen les provocacions del tècnic del Madrid, perquè diu que formen part de la seva manera de ser. Que sempre ha jugat amb l'entorn i amb la premsa, i li ha anat bé. Tot i això, Deco ha demanat respecte pel portuguès, i també ha dit que Mourinho ha estat el millor entrenador que ha tingut mai i que Rijkaard és un bon amic.

De la rebuda de Mourinho també n'ha parlat en declaracions a Catalunya Ràdio l'expresident del Barça Joan Gaspart, que diu que no es pot comparar amb la rebuda que va dedicar el Camp Nou a un altre portuguès, Luis Figo.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut