Futbol

Sancionen Mourinho amb dos partits i, per tant, podrà asseure's a la banqueta del Camp Nou

José Mourinho dirigirà el Reial Madrid al Camp Nou des de la banqueta. A l'entrenador portuguès el Comitè de Competició l'ha sancionat amb dos partits per haver insultat Paradas Romero a la Copa i serà a la banqueta blanca durant el clàssic amb el Barça. Mourinho seguirà des de la llotja els duels dels blancs amb l'Sporting i l'Athletic, però gaudirà de la seva dosi de protagonisme durant el clàssic amb els blaugrana. Dijous, però, i abans que es fes públic el veredicte del Comitè, el portuguès va lloar el treball de Guardiola, i va assegurar que si ell fos el president del Barça, li faria un contracte de 50 anys.

Actualitzat
"Pep sap el que vol, ha crescut en la filosofia del club, Pep és l'entrenador ideal per al Barça, és intel·ligent, català i culer. Ho té tot", va reconèixer en una entrevista al programa "El larguero" de la Cadena Ser.

José Mourinho va tornar ahir a la nit a oferir la seva cara més dòcil però va ser només durant una estona. Amb una de freda i una altra de calenta el tècnic del Madrid va aprofitar l'entrevista per elogiar però també carregar contra el Barça i el seu entrenador.

Sobre l'absència de dialèctica per part de Guardiola davant les seves declaracions en les conferències de premsa, Mourinho va explicar: "Pep ha de fer el que li digui la seva intuïció. No necessita potser parlar de Mourinho, perquè els seus jugadors sí que ho fan. Al Madrid, els meus no parlen del Pep. Vaig coincidir amb en Pep al Barcelona, tinc una foto amb ell amb una gran abraçada. La meva relació és bona", va dir l'entrenador portuguès.

Mourinho també va reconèixer que la data del clàssic li era igual, tot i que vam deixar entreveure que el dia escollit afavoreix els blaugrana. "Sabia que el Barcelona-Madrid seria el dilluns. Però ens és igual. No hi ha cap problema jugar dissabte o dilluns. Em preocupa més la data d'altres partits, de jugar un dissabte a les 22.00 i després dimarts següent a la Champions", va aclarir.

La lluita Madrid-Barcelona pel títol de Lliga no li sorprèn i reconeix que és una mica similar al que passa en altres campionats. I de les seves crítiques a Canales després del partit de Copa contra el Múrcia cap mostra de penediment, tot el contrari. "Vaig parlar amb Canales i no me'n penedeixo del que li vaig dir. És un noi amb talent, amb intel·ligència, ha passat un moment difícil, però a poc a poc tornarà al camí just", va explicar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut