Motociclisme

Marc Márquez rep un merescut homenatge a Cervera després de vèncer el Mundial dels 125

Les últimes 24 hores han estat molt intenses per a Marc Márquez. Ja ho ha celebrat amb els seus pares i amb els membres del seu equip, ja ha descansat i, fins i tot, ja ha tornat a passar per l'escenari del seu triomf, el Circuit de Xest. Però aquest dilluns al jove pilot campió dels 125 l'esperava encara un festa de les grosses en el seu retorn a casa. I és que Cervera li va donar una benvinguda digna del segon pilot més jove de la història que guanya un Mundial. Tot i la pluja, hi va haver rua pels carrers de la ciutat i celebració final a la plaça Pius XII.

Actualitzat
La localitat lleidatana de Cervera va donar un multitudinari homenatge al campió del món de la categoria de 125 cc, Marc Márquez, natural de la vila, que va declarar que el que està vivint és "un somni fet realitat".

Márquez, de 17 anys, va assolir al circuit valencià de Xest un títol amb el qual el motociclisme català i espanyol ha confirmat el seu domini en totes les categories en el Mundial recentment acabat. La localitat lleidatana de Cervera es va bolcar ahir a la nit amb el seu ciutadà més il·lustre, un noi de tot just 17 anys que va fer història al proclamar-se campió del món del vuitè de litre.

Márquez, segons va informar el seu equip, Repsol, va arribar a Cervera procedent de València, i va ser rebut per una espectacular rua formada pels veïns i per conjunts de percussió de la població, acompanyats per aficionats que es van voler acostar al poble per aclamar el jove campió. Després de recórrer els abarrotats carrers del municipi, la comitiva es va dirigir fins a la seu de l'ajuntament, on va ser rebut i felicitat per l'alcalde i altres autoritats.

Posteriorment, Márquez va saludar els milers de seguidors des de la plaça de l'escola i a continuació va començar una multitudinària festa per celebrar el títol assolit després de vèncer en deu de les 17 proves del Mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut