Fórmula 1

Hulkenberg sorprèn els favorits al títol i aconsegueix la "pole position" al Gran Premi del Brasil

Nico Hulkenberg ha donat la gran sorpresa i ha fet la "pole position" del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1. El pilot alemany de Williams s'ha colat en la lluita entre els candidats al títol mundial i ha volat en un circuit d'Interlagos que s'ha anat eixugant a mesura que han passat els minuts. Per darrere de Hulkenberg s'han classificat els Red Bull de Vettel i Webber, mentre que Fernando Alonso s'ha hagut de conformar amb la cinquena posició, just per darrere de Hamilton. Jenson Button, que no ha passat a la Q3, és l'únic dels cinc magnífics que s'allunya del títol. Jaume Alguersuari sortirà des de la catorzena plaça.

Actualitzat
Nico Hulkenberg ha donat la gran sorpresa en els entrenaments oficials del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1. El jove pilot de Williams s'ha colat en la lluita pel títol que mantenen Alonso, els Red Bull i els Mclaren. Hulkenberg, campió de la GP2 la temporada passada i debutant a la categoria reina de les quatre rodes, ha fet la "pole" quan la pista s'estava eixugant en una sessió de qualificació sobre mullat.

Aquesta situació ha fet fallar els favorits. Vettel ha estat el que menys ha perdut i ha estat segon. Webber ha comès una errada però ha acabat tercer. Darrere seu hi ha Hamilton, quart, i Alonso. Tot i sortir cinquè, l'asturià creu que la pressió és per als Red Bull.

Alonso podria ser campió si guanya i Webber no acaba entre els quatre primers. El cap de Red Bull, Christian Horner, haurà de decidir si Vettel ha d'ajudar el seu company d'equip. A Ferrari, però, Alonso no pot comptar amb Felipe Massa, que sortirà vuitè. Una de les altres sorpreses de la jornada ha estat l'eliminació del britànic Jenson Button en la Q2. El pilot de McLaren sortirà des de l'onzena posició de la graella. Jaume Alguersuari ha estat a punt d'entrar al "top ten", però finalment ha estat catorzè.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut