Futbol

Sergio Ramos s'empipa perquè Piqué respon en català durant una roda de premsa de la selecció espanyola

La selecció espanyola és a Salamanca, ciutat natal del seleccionador Del Bosque, on aquest divendres disputarà el partit classificatori per a l'Eurocopa 2012 contra Lituània. Aquesta tarda s'entrenaran a l'estadi Helmántico, l'escenari del matx. L'anècdota del matí l'han protagonitzat Gerard Piqué i Sergio Ramos durant la roda de premsa que han compartit. Al madridista no li ha fet gaire gràcia que Piqué respongués en català a la pregunta de si Villa superarà Raúl com a màxim golejador espanyol de la història.

Actualitzat
Sergio Ramos s'ha empipat amb la resposta en català del seu company de la selecció Gerard Piqué al periodista de TV3 Sebas Guim, que li ha demanat expressament que li contestés en aquesta llengua a una pregunta sobre David Villa. Només arribar a Salamanca l'expedició de la selecció espanyola que juga divendres contra Lituània, han comparegut Ramos i Piqué en roda de premsa a l'hotel de concentració. En un moment de la roda, Sebas Guim ha preguntat a Piqué per Villa i ha demanat que la resposta fos en català. El jugador ho ha fet i en acabar ha preguntat si ell mateix traduïa la contestació al castellà. Ha estat el moment en què ha intervingut Sergio Ramos, visiblement molest: "En andalús, fes-ho en andalús que està molt bé", ja que, ha subratllat referint-se al periodista de TV3, "li costa entendre el castellà". Piqué ha contestat en castellà la pregunta sobre Villa, desitjant que arribi a una bona xifra de gols per a la selecció espanyola i que ben aviat iguali com a màxim artiller de la "roja" Raúl González.

Aclariment de Sergio Ramos, via Twitter

Després del rebombori que han ocasionat les seves paraules, el defensa del Madrid ha volgut sortir al pas de les crítiques i, via Twitter, ha volgut aclarir el tema. Segons Sergio Ramos, "no tinc cap problema amb els catalans ni amb el català, el que ha passat avui era una broma... potser estava una mica seriós, però que no inventin res".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut