Bàsquet

El Girona FC guanya la Lliga Catalana femenina de bàsquet derrotant al Cadí La Seu d'Urgell (63-76)

L'equip del Girona FC s'ha emportat la 22a edició de la LLiga Catalana femenina de bàsquet en derrotar al Cadí La Seu d'Urgell a domicili. En partit disputat al Pavelló Municipal de La Seu d'Urgell, les gironines s'han emportat el títol en un disputat partit. Després d'un inici fulgurant del Girona FC, el Cadí La Seu d'Urgell ha pogut equilibrar el marcador al final de la mitja part. Un parcial d'onze a zero a l'inici de l'últim quart ha estat decisiu per a que les gironines guanyessin la seva primera Lliga Catalana en la divisió màxima. La jugadora del Girona FC, Warburton, ha estat la màxima anotadora del partit amb dinou punts i 4 de 4 en triples.

Actualitzat
El Girona FC ha començat molt fort el partit i ràpidament s'ha distanciat en el marcador. Les gironines han arribat a dominar per un clar 11 a 30. En el segon període, el Cadí La Seu d'Urgell ha reaccionat i amb un parcial de dotze a zero ha rebaixat les diferències. Tot i així, al descans les gironines seguien dominant per nou punts, 28 a 37.

Final igualat

El Cadí La Seu d'Urgell ha aconseguit equilibrar el marcador quan es portaven quatre minuts del tercer quart. Amb una gran intensitat i pressió defensiva, les jugadores d'Andreu Bou s'han posat pel davant a falta de tres minuts per acabar el període (44-42). Amb màxima igualtat en el marcador ha acabat aquest tercer quart (52-52). Laura Antoja i Warburton amb els seu triples han trencat el partit pel Girona FC a l'inici del quart període. Amb un parcial de d'onze a zero, les jugadores de Joan Carles Díez han tornat a agafar una important renda (62-53). Per contra, el Cadí La Seu d'Urgell no ha pogut anotar cap punt durant els cinc primers minuts i mig d'aquest decisiu quart. L'encert ofensiu de Warburton ha estat suficient per mantenir i ampliar les distàncies fins el 63 a 76 final. Aquest és el primer títol de Lliga Catalana per l'equip de Girona.