Barça

Dani Alves considera injusta la convocatòria de set jugadors del Barça amb la selecció espanyola

Si no hi havia prou indignació amb la convocatòria de Vicente del Bosque, que ha cridat set jugadors del Barça per a l'amistós de la selecció espanyola a Mèxic, seran un total de 16 els futbolistes que deixaran la concentració blaugrana per disputar partits amistosos amb les seves seleccions. Entre ells Leo Messi, que en principi estava alliberat per l'AFA de l'Irlanda-Argentina a Dublín. Des de Pequín, Dani Alves, que abandonarà la concentració en terres xineses i no podrà jugar el segon amistós contra el Beijing Gouan, ha qualificat d'injusta i incomprensible la decisió de Del Bosque. Per la seva banda, Pinto diu que s'ha d'acatar la decisió federativa i confiar en els jugadors disponibles.

Actualitzat
Al Barça encara cueja el malestar per la polèmica convocatòria de Vicente del Bosque per a l'amistós que la selecció espanyola ha de jugar contra Mèxic el pròxim 11 d'agost. Com es va fer evident en el Mundial, els blaugranes són la base de l'equip espanyol i, d'això, en pot sortir perjudicat l'equip de Guardiola. Ara, Del Bosque n'ha convocat set, amb l'única excepció d'Iniesta, i aquests jugadors no tornaran a Barcelona fins 48 hores abans de la disputa de l'anada del primer títol de la temporada, la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla.

Des de Pequín, on l'expedició blaugrana es troba per disputar aquest diumenge el segon amistós de la gira asiàtica contra el Gouan, continuen arribant les reaccions per la llista del seleccionador espanyol. Després de les queixes públiques del director esportiu Andoni Zubizarreta, que assegurava que aquesta decisió els va agafar per sopresa i els feia mal, aquest divendres el brasiler Dani Alves, durant un acte promocional a la capital xinesa on ha estat acompanyat d'Adriano, ha considerat "una mica injusta" la convocatòria dels seus set companys al Barça.

"No és una decisió que es pugui entendre. És una convocatòria una mica injusta perquè encara estan de vacances. Segur que té els seus motius. Suposo que és el preu que s'ha de pagar pel fet de ser campió del món", ha reconegut el lateral brasiler. Alves ha assegurat que respecta la decisió presa pel seleccionador espanyol i ha afegit que "així és la nostra vida", en referència a les obligacions dels futbolistes professionals amb les seves seleccions.

A banda dels set blaugranes cridats per la selecció espanyola absoluta, n'hi ha dos més que ja s'han incorporat a la sub-21. Són Bojan i Jeffren, que dijous a la tarda van arribar a Madrid, on han quedat concentrats de cara al partit que han de jugar dimecres a Finlàndia. El de Linyola també ha dit la seva sobre la nodrida presència blaugrana a les seleccions espanyoles i ha reconegut que el Barça afrontarà amb garanties l'anada de la Supercopa contra el Sevilla tot i l'absència dels internacionals.

Messi s'entrena en solitari

D'altra banda, Pep Guardiola ha anul·lat el primer entrenament del dia. L'equip farà una única sessió en la jornada d'aquest divendres. En canvi, qui sí que s'ha entrenat és Leo Messi, en solitari i amb un preparador físic, en un centre d'alt rendiment de la capital xinesa. Després de la polèmica sorgida per la seva presència en el primer amistós de la gira a Seül, l'argentí vol posar-se a punt físicament per poder jugar més minuts contra el Gouan.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut