Barça

Adriano Correia es converteix en el primer fitxatge del Barça de l'era Rosell

Villa va ser l'últim fitxatge de Laporta i ara Adriano és el primer de Rosell. Es tracta del jugador procedent del Sevilla Adriano Correia. El brasiler és un futbolista polivalent que tant pot fer de lateral com de migcampista i que és una petició de Pep Guardiola. Ha estat una negociació molt ràpida que s'ha concretat aquest divendres. L'operació costarà uns 9,5 milions d'euros més variables. La rapidesa amb què s'han fet les negociacions permetrà que el jugador pugui incorporar-se a l'equip de Pep Guardiola de manera immediata i dilluns començarà la pretemporada amb el seu nou equip.

Actualitzat
El FC Barcelona ha arribat a un principi d'acord amb el Sevilla pel fitxatge del jugador brasiler Adriano Correia, de 26 anys. La contractació del brasiler, que està força avançada, convertirà el polivalent futbolista en el primer fitxatge des de l'arribada a la presidència de Sandro Rosell i el segon de la temporada després de la contractació de David Villa.

El jugador, que pot jugar tant de lateral com de migcampista per la banda esquerra, va arribar al Sevilla el juny del 2007 procedent del Coritiba del seu país. Amb el conjunt sevillista ha conquerit dues Copes del Rei (2007 i 2010) i una Supercopa d'Espanya (2007). La temporada passada va disputar 32 partits amb el Sevilla, cinc com a titular, i en total ha jugat 210 partits i ha marcat 19 gols en la seva etapa a l'equip del Sánchez Pizjuán.

Ara per ara, l'acord només està pendent del reconeixement mèdic i de les corresponents signatures dels contractes. Dilluns que ve ja podria estar a les ordres de Pep Guardiola en el primer entrenament de la pretemporada blaugrana. Segons una nota de premsa del FC Barcelona, l'operació es tancaria per 9,5 milions d'euros més quatre de variables. El jugador arribarà dissabte a Barcelona.

Del Nido ho dóna "pràcticament" per fet

El lateral brasiler Adriano Correia està "pràcticament" traspassat al FC Barcelona, segons ha anunciat el president del Sevilla FC, José María del Nido, durant una compareixença davant dels periodistes a la platja de La Costilla, a Rota (Cadis), on la plantilla fa la pretemporada.

"L'operació està pràcticament tancada. Negociem des de dissabte passat, i entre el Barcelona i el Sevilla hi ha un principi d'acord", ha dit el dirigent del club sevillà. Del Nido ha puntualitzat que el traspàs es formalitzarà completament quan Adriano "arribi a un acord amb el Barcelona", i que serà aleshores quan "se n'anirà".

El president sevillista ha afegit que la quantitat econòmica que rebran és de 10 milions d'euros, "que es convertiran en 13,5 perquè s'augmentaran per uns objectius que són bastant simples".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut