Barça

Rosell veu molt complicat el fitxatge de Cesc per la negativa de l'Arsenal a negociar

Sandro Rosell, el president del Barça, veu molt complex el fitxatge de Cesc perquè l'Arsenal està dolgut amb el club blaugrana i no es vol asseure a negociar. En declaracions al programa "Els matins" de TV3, Rosell afirma que si Pep Guardiola vol, té garantida la renovació automàtica, cada any, per sis temporades, el que dura tot el seu mandat. Rosell també reconeix un error de comunicació en la polèmica amb Johan Cruyff i assegura que si ara invertissin 100 milions d'euros en fitxatges, el club entraria en fallida.

Actualitzat
El president del Barça, Sandro Rosell, reconeix moltes dificultats per fitxar Cesc Fàbregas, per la negativa de l'Arsenal a negociar amb el club blaugrana. En unes declaracions a "Els matins" de TV3, Rosell deixa clar que el fitxatge del jugador d'Arenys és molt complex. Tot i això, Rosell afirma que Cesc acabarà venint al Barça, aquest any o el que ve, però sense pagar més del seu preu al mercat.

En el capítol de fitxatges, el president blaugrana ha confirmat que és molt probable l'arribada d'alguna incorporació en els pròxims dies, i pel que fa al futur de Zlatan Ibrahimovic ha dit que els tècnics els han fet saber que el volen mantenir a l'actual plantilla tot i l'arribada de David Villa.

De la renovació de Pep Guardiola, Rosell ha explicat que si no s'ha fet cap acte públic és perquè s'ha de distingir entre una renovació i un fitxatge i ha dit que és el mateix renovar per un any que fer-ho per sis temporades, renovables al final de cada any.

Pel que fa a la situació econòmica, Rosell ha confirmat que entre aquest dijous i divendres s'han pagat les nòmines de l'últim mes als jugadors i ha contradit les xifres que va donar el tresorer de l'anterior junta directiva, Xavier Sala i Martín, després del crèdit sindicat que ha signat el club blaugrana aquesta mateixa setmana per 155 milions d'euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut