Mundial

Anelka insulta greument Raymond Domenech en el descans del partit davant Mèxic

Nervis i crispació a la selecció francesa després de la derrota contra Mèxic. La premsa francesa, en concret el diari "L'Équipe", ha revelat que Anelka va insultar greument al seleccionador francès. Sembla que la relació entre els pesos pesants de l'equip i el seleccionador, Raymond Domenech, no passa pel millor moment. També hi ha enfrontaments particulars entre diversos jugadors de l'equip. La selecció francesa està enmig de l'huracà mediàtic pel seu pobre rendiment en els dos partits disputats fins ara en el Mundial.

Actualitzat
El davanter francès hauria dit "Vés a prendre pel cul, brut fill de puta" a Raymond Domenech en el descans del partit entre França i Mèxic del passat dijous. L'insult va tenir lloc en el vestuari després que el tècnic discutís a l'atacant la seva posició en l'esquema de l'equip. Segons el diari "L'Équipe", Anelka va mostrar el seu desacord amb Domenech i el seleccionador el va amenaçar amb deixar-lo a la banqueta. Va ser llavors quan Nicolas Anelka el va insultar davant la resta de companys. El tècnic francès es va retractar: "Està bé, surt". Anelka va respondre "Sí, esclar..." i com que no va voler sortir a jugar va ser substituït pel jugador del Tolosa Pierre-Alain Gignac.

Aquestes accions mostren el mal ambient que es viu en la concentració francesa, on diversos jugadors estan enfrontats entre si. El cas més paradigmàtic és el de Yohann Gourcuff, que manté una disputa amb Frank Ribéry i el mateix Anelka. No és la primera vegada que el jugador del Chelsea s'encara a un seleccionador francès. Al 2002 es va negar a acudir a una convocatòria de Jacques Santini perquè el tècnic l'havia cridat per substituir el lesionat Govou. Anelka va considerar que això era un greuge per a la seva qualitat. I que només se'l volia per a "tapar un forat".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut