Barça

Alexis Plaza presenta la seva candidatura a la presidència del Barça al capdavant del grup Somni Blaugrana

El jove executiu Alexis Plaza Angulo va presentar ahir la seva precandidatura a la presidència del FC Barcelona que impulsa el grup Somni Blaugrana, un col·lectiu de joves barcelonistes d'entre 26 i 29 anys. Plaza va reunir els informadors en un hotel pròxim a la muntanya de Montjuïc per presentar en públic la seva opció a la presidència barcelonista, per a la qual ha assegurat que té un pressupost de 2.000 euros i "molt d'entusiasme". Besnét d'un dels fundadors del FC Barcelona, Pere Marcet, aquest jove executiu hoteler de 27 anys ha recordat que és soci en fa 25 i que de nen, a més de somiar ja ser president del Barça, va ser aplegapilotes al Camp Nou, una activitat per la qual han passat centenars de joves, entre ells el tècnic barcelonista, Pep Guardiola.

Actualitzat
"Som el present i el futur del Barça. Som un punt i a part al club. Som diferents i no tenim cap punt en comú amb les precandidatures que existeixen. Som una alternativa que mai abans s'havia presentat. Seguirem una línia totalment desmarcada", ha subratllat Plaza en la seva intervenció davant els mitjans.

"De l'únic continuisme del qual parlarem serà del nostre tècnic, dels nostres jugadors i dels èxits que hem aconseguit", ha afegit l'aspirant a la presidència, a qui li agradaria unir tots els grups d'animació del Camp Nou en un sol espai i sota un únic nom, encara que amb el denominador comú de "ser respectuosos i no ser violents", en al·lusió al grup radical Boixos Nois.

Alexis Plaza també ha reivindicat un planter "per als joves gestors del club", igual que n'hi ha un per als jugadors. El col·lectiu Somni Blaugrana es posiciona a l'escenari preelectoral barcelonista com a sisena opció per als comicis del 13 de juny, encara que totes hauran d'aconseguir com a mínim unes 2.000 firmes de socis per passar el primer tall.

A més d'Alexis Plaza, també han anunciat la seva precandidatura els socis següents: Agustí Benedito, Jaume Guixà, Sandro Rosell, Jaume Ferrer i recentment Santiago Salvat, a l'espera de com evolucionin les negociacions que està mantenint l'exvicepresident Marc Ingla per consolidar un grup que es converteixi en precandidatura.
Anar al contingut