Bàsquet

Els Lakers i el Regal Barça disputaran un amistós al Palau Sant Jordi el pròxim 7 d'octubre

Els Lakers tornaran a jugar un partit a Europa, gairebé 20 anys després de l'última vegada. La franquícia de Los Angeles disputarà un amistós contra el Regal Barça el pròxim 7 d'octubre al Palau Sant Jordi. Partit especial per a Pau Gasol, que s'enfrontarà, de nou, al seu exequip. El partit es presentarà dijous de la setmana que ve a Barcelona amb la presència del mític Kareem Abdul Jabbar, que coincidarà amb els aspirants a guanyar l'Eurolliga.

Actualitzat
El 7 d'octubre, els líders de l'oest americà i els líders d'Europa protagonitzaran un partit molt esperat que pot enfrontar els campions 2010 de tots dos continents. Lakers i Barça omplirien un Camp Nou cobert. Per segona vegada l'equip californià jugarà a Europa. El primer cop va ser el 1991 a l'Open McDonalds de París: 116 a 114 contra el Joventut. L'NBA va anunciar ahir la data, el primer dijous d'octubre, tot i que l'acord es va tancar durant l'All Star de Dallas, al febrer passat.

La tornada estel·lar de Pau Gasol a Barcelona, segurament alliberat de la seva participació en el Mundial de Turquia, la presència del Kobe Bryant més culer en un Sant Jordi ple a vessar... Una nit de somni per a la secció blaugrana en el sisè duel contra una franquícia de l'NBA i amb una victòria contra els Sixers en la pretemporada del 2006.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut