Handbol

El Barça Borges espera tancar davant el Zagreb la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions

Amb l'eliminatòria gairebé sentenciada gràcies al 26-33 aconseguit en l'anada, el Barça Borges rep aquest dissabte al Palau el Croatia Osiguranje Zagreb pensant únicament a segellar l'accés als quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol. Els homes de Xavi Pascual afronten amb tranquil·litat aquest duel tot i que són conscients que, en cas de classificar-se, lluitaran per un lloc a la Final Four de Colònia amb un rival complicadíssim i que, a més, no gaudirà del factor camp a favor ja que disputarà la tornada lluny del Palau Blaugrana.

Actualitzat
Res fa pensar que el Barça Borges deixi escapar aquest dissabte l'oportunitat de classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions. Els catalans reben el Zagreb amb tots els condicionants a favor després d'haver estat capaços de derrotar els croats a la seva pista per un 26-33 que converteix els de Xavi Pascual en favorits.

Els blaugranes, que tenen al cap la Final Four de Colònia, només esperen salvar el tràmit de la tornada amb un bon resultat per conèixer el seu últim escull abans de la fase final de la Lliga de Campions. El seu rival, que sortirà determinat per un sorteig, sortirà de quatre rivals a témer: el Ciudad Real, el Kiel, el Veszprem i el Montpeller. Per arribar a Colònia, a més, els catalans no tindran el factor camp a favor, ja que van accedir als vuitens de final com a segons de grup i, per tant, hauran d'afrontar la tornada dels quarts lluny del Palau Blaugrana. 

Malgrat els set gols d'avantatge de l'anada, Xavi Pascual no vol relaxament en els seus homes de cara a la visita dels croats. "Serà un partit dur i difícil", ha dit el tècnic culer.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut