Barça

Godall es retira de la cursa electoral a la presidència i Laporta dóna ara suport a Ferrer

Alfons Godall es retira de la cursa electoral a la presidència del Barça. Godall, que ja havia presentat la seva precandidatura, li ha comunicat a Joan Laporta que no es veu amb cor de liderar el projecte. Godall no podia garantir que encapçalés la candidatura continuista en cas d'aliar-se amb Ferran Soriano. Això ha fet que Laporta decidís retirar-li la seva confiança com el seu delfí. Un cop presa aquesta decisió, l'opció del president del Barça era Xavier Sala i Martín, que hauria rebutjat l'oferiment. Per això, Laporta ha optat, finalment, per donar suport a l'opció de Jaume Ferrer com a projecte continuista.

Actualitzat
No fa ni dos mesos, un emocionat Alfons Godall se sentia plenament capacitat i enormement il·lusionat per convertir-se en el successor de Joan Laporta. Acabava d'anunciar que prenia part en la carrera electoral a la presidència del Barça encapçalant una candidatura continuista. Ahir, però, tot se'n va anar en orris.

Godall ha comunicat a Laporta que no es veu amb cor de liderar el projecte "Més Barça", continuista amb la feina de l'actual directiva, i que es retira de la carrera electoral. Segons ha informat RAC1, la renúncia ha obligat Laporta a buscar ràpidament un substitut, i de seguida ha pensat en el tresorer del club, Xavier Sala i Martín, que hauria rebutjat l'oferiment. Tot plegat hauria provocat que Laporta opti ara per donar el seu suport a la candidatura de l'altre vicepresident, Jaume Ferrer, malgrat que no hi té una gran sintonia personal. Un embolic que pot acabar amb Ferrer convertit en el candidat continuista i amb Godall i Sala i Martín lluny de la primera línia de foc a Can Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut