Bàsquet

El Regal Barça venç el Maroussi (58-85) i es jugarà el primer lloc de l'Eurolliga contra el Partizan

El Regal Barça veu la Final Four més a prop. L'equip de Xavi Pascual torna de Grècia amb una altra victòria aclaparadora i amb la classificació matemàtica per als quarts de final de l'Eurolliga. Tot plegat, després d'una nova exhibició contra el Maroussi. Els blaugranes es van imposar per 27 punts de diferència (58-85), en una nova demostració de bon joc i talent. Gran partit de Lorbek, que va acabar amb 14 punts com a màxim anotador de l'enfrontament. La setmana que ve es jugarà el primer lloc de grup al Palau, davant el Partizan de Belgrad.

Actualitzat
El pavelló OAKA oferia una entrada molt pobra i el Barça, contagiat per l'ambient fred, va estar desencertat en els primers 15 minuts. Però els de Xavi Pascual van anar de menys a més i van acabar apallissant el Maroussi grec per un contundent 58-85. La clau va estar en el tercer quart, quan els blaugrana van superar el Maroussi, que només va ser capaç d'anotar tres punts. El Barça va marxar de vint i en l'últim període va administrar amb comoditat aquest avantatge. Els blaugrana es jugaran el primer lloc de grup en l'última jornada del Top 16, al Palau contra el Partizan.

Primer quart amb molts dubtes

L'encert en el tir exterior de l'equip grec durant el primer quart va sorprendre un Barça fred i sense ritme. El Maroussi va dominar el primer període, que va acabar amb un marcador de 20-18. El segon acte va començar amb idèntic escenari. Més superioritat física dels grecs, que no permetien el joc ràpid del Barça. Però Navarro va sortir al rescat i, amb 13 punts abans del descans, va aconseguir capgirar el marcador en el tram final de la primera meitat, que va acabar amb un 35-42 a favor dels blaugrana.

Torna la inspiració

El partit es va trencar definitivament en el tercer quart. La maquinària blaugrana va començar a funcionar i va superar per complet l'atac grec, que només va ser capaç d'anotar 3 punts en el tercer quart. El Barça va agafar un avantatge de 20 punts que ja va ser definitiu.

De fet, en l'últim període, els de Pascual van augmentar la diferència fins a un màxim de 29 punts. Excel·lent partit en la pintura de Lorbek, que va acabar amb 14 punts com a màxim anotador de l'enfrontament. La nota més positiva va ser la reaparició de Lubos Barton, que va jugar els primers minuts oficials nou mesos després de la seva greu lesió al tendó d'Aquil·les.