Eurolliga

Un gran Regal Barça derrota el Panathinaikos (83-71) i suma el segon triomf al Top-16 de l'Eurolliga

El Regal Barça ha derrotat el Panathinaikos al Palau en la tercera jornada del Top-16 (83-71). Davant la necessitat de guanyar davant del vigent campió continental, els blaugranes han sortit molt intensos, tant en defensa com en atac, amb un gran encert en el perímetre. Grimau ha contagiat la seva grapa a la resta de l'equip, per arribar al descans amb avantatge (47-38). A la represa, els homes de Xavi Pascual no han afluixat i han segellat un triomf valuosíssim després de la polèmica derrota a Belgrad.

Actualitzat
Era una veritable prova de joc. I el Barcelona l'ha superat amb un excel·lent. Dominant des del primer minut fins a l'últim, amb la defensa agressiva de sempre, un ràpid contraatac i un gran encert des de fora de la línia dels 6,25. Malgrat que en el descans la diferència era tan sols de nou punts, no es veia que el Panathinaikos pogués guanyar el partit.

Les rotacions han continuat donant un bon resultat i, quan cal, Roger Grimau és el millor per motivar els seus companys i els seguidors. Obradovic, que la jornada passada va voler dimitir, estava enfadat amb tothom. En l'últim quart, l'equip blaugrana ha arribat a dominar de vint punts, però s'ha relaxat i els grecs han revifat. Tot i els nervis del final, la victòria s'ha quedat finalment al Palau.

Maroussi, 57 - Partizan, 49

En l'altre matx del grup E, s'ha donat un resultat que en principi afavoreix els interessos del Barça, ja que el Maroussi, que en teoria és l'equip més fluix, ha derrotat el Partizan de Belgrad, que fins ara havia guanyat tots els partits.

En un pavelló pràcticament buit, l'equip grec s'ha imposat en un enfrontament molt estrany. El primer quart ha acabat amb un contundent 20 a 7, però en el segon els locals només han fet dos punts, tot un rècord. Al final, aquesta victòria fa que tots dos equips tinguin ara dues victòries i una derrota.