Eurolliga

El Regal Barça supera el Montepaschi al Palau (85-70) i accedeix al Top-16 com a únic equip invicte

El Regal Barça ha derrotat el Montepaschi al Palau (85-70) i accedeix al Top-16 de l'Eurolliga amb un ple de victòries: 10 de 10. Amb una defensa intimidadora i un extraordinari Ricky Rubio, els blaugranes han clavat un parcial de 20 a 9 en els primers minuts. Tot i això, els italians han plantat cara, gràcies al seu domini del rebot i a ràpids contraatacs. Al descans, 40 a 35 per als culers. A la represa, els de Xavi Pascual han portat la iniciativa fins a eixamplar la diferència i endur-se el triomf final.

Actualitzat
Feia temps que al Palau no hi havia tant d'ambient. I una bona manera per a Piqué i Bojan d'oblidar l'eliminació de Copa és veure bàsquet del bo, aquest bàsquet que ha fet que el Barcelona hagi acabat la primera fase imbatut i, el que és més important, donant l'espectacle de sempre davant d'un adversari que aquest cop era un equip de la qualitat del Montepaschi de Siena.

El duel entre Ricky Rubio i Terrell McIntyre s'ha decidit clarament a favor del jugador barcelonista, que ha fet 14 punts i ha batut el seu rècord d'assistències, amb 10. A més, el del Masnou ha rebut la primera gran ovació dels seguidors culers quan Xavi Pascual l'ha substituït a pocs segons de l'acabament del partit.

Equips classificats per al Top-16

Dilluns al migdia, a Barcelona, se celebrarà el sorteig per decidir la composició dels grups del Top-16. Els equips classificats són: Regal Barça, Reial Madrid, Montepaschi de Siena, Panathinaikos, Partizan de Belgrad, Maroussi, Khimki, Cibona de Zagreb, Maccabi, Efes Pilsen, Olympiacos, Caja Laboral, Unicaja de Màlaga, CSKA de Moscou, Zalgiris de Kaunas i Prokom Sopot.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut