Eurolliga

El Regal Barça imposa la seva superioritat a la pista de l'Asvel (64-90) i continua invicte a l'Eurolliga

El Regal Barça ha sumat un nou triomf a la pista de l'Asvel (64-90) i continua invicte a l'Eurolliga, després de 9 partits. Els blaugranes han dominat el matx des del començament. Conscients de la seva superioritat, els homes de Xavi Pascual premien l'accelerador cada vegada que els francesos s'acostaven al marcador. Al descans, 34 a 45 favorable als culers. A la represa, el mateix guió. Sense fer res de l'altre món, l'equip blaugrana ha controlat el ritme fins a endur-se la victòria.

Actualitzat
Nova demostració de l'equip més en forma del bàsquet europeu camí de les 10 victòries de la fase regular de l'Eurolliga. L'Asvel ha caigut de 26 i només ha anotat 64 punts: s'han complert les mitjanes del Regal Barça a l'Eurolliga. El campió de França ha sortit a jugar de tu a tu contra els blaugranes que en el primer quart han anat 12 vegades a la línia de tirs lliures.

A cada ratxa de l'Asvel, el Barça ha respost sempre amb contundència buscant la mentalitat necessària per a un partit d'aquestes característiques: 2 triples de Navarro i 11 amunt, l'avantatge del descans, 34 a 45. Ricky ha dirigit l'equip en un excel·lent tercer quart. L'Asvel s'ha posat a 8, però el jove talent del Masnou, 6 assistències en aquests minuts, s'ha refet d'algun error i no ha donat opcions als locals.

En l'últim quart el Barça ja s'ha escapat definitivament amb Sada, Basile i Grimau. 23 assistències, 42 rebots. Navarro, a la banqueta amb 15 punts, ja només pensava a tornar a Barcelona al més aviat possible.

Amb aquest triomf, l'equip culer pràcticament s'assegura la primera plaça del grup. Perquè això no fos així, el Barça hauria de perdre de més de 19 punts al Palau Blaugrana contra el Montepaschi de Siena la setmana que ve, cosa que, a hores d'ara, sembla del tot impossible. Per tant, el Regal Barça ho tindrà tot de cara en el sorteig del Top 16.