Bàsquet

El Regal Barça humilia el Reial Madrid a Vistalegre i reforça el seu liderat en solitari (57-79)

El que havia de ser el duel entre els dos grans candidats al títol de l'ACB s'ha convertit en una exhibició del líder a la pista del segon classificat. El Regal Barça de Xavi Pascual ha humiliat sense contemplacions el Reial Madrid d'Ettore Messina a Vistalegre en un clàssic menys igualat del que es preveia en un principi. Els blaugranes, amb una defensa asfixiant, han escombrat un rival impotent i que ha acusat les baixes de jugadors importants com Felipe Reyes, Sergio Llull, Van den Spiegel o Travis Hansen. Fins i tot el públic local s'ha rendit a l'evidència i ha acabat aplaudint la superioritat blaugrana a la casa del seu màxim rival.

Actualitzat
El Regal Barça ha donat un cop d'autoritat humiliant el Reial Madrid a Vistalegre. Els blaugranes han guanyat per 22 punts de diferència (57-79), el màxim avantatge en tota la història dels clàssics disputats a Madrid des que existeix la Lliga ACB, i ja tenen els blancs a dues victòries de distància a la classificació.

El conjunt de Xavi Pascual ha marcat la pauta des del començament i a la mitja part ja guanyava per un clar 25 a 43. Fran Vázquez ha destacat en la primera meitat, amb 7 cistelles de 7 intents, mentre que el lituà Lavrinovic ha estat l'únic que ha plantat cara en un desconegut equip madridista. Però ha estat Ricky Rubio, el màxim anotador visitant, amb 18 punts, qui ha acabat per enfonsar la nau blanca. El base del Masnou ha estat un malson per a qui el volia aquest estiu, Florentino Pérez, i ha donat una classe magistral de bàsquet.

L'equip d'Ettore Messina ha acusat les nombroses baixes de Felipe Reyes, Sergio Llull, Van den Spiegel i Travis Hansen, a més del recent fitxat Marko Jaric, i el Barça ho ha aprofitat per aconseguir la victòria més àmplia de la seva història a la pista del gran rival. Fins i tot el públic local ha reconegut la superioritat blaugrana i ha acabat aplaudint els homes de Xavi Pascual, que reforcen el seu liderat en solitari.
Anar al contingut