Eurolliga

El Regal Barça venç la Cibona a Zagreb (66-80) i es manté invicte a l'Eurolliga després de set partits

El Regal Barça s'ha imposat amb solvència en la seva visita a la Cibona de Zagreb (66-80) i és manté invicte a l'Eurolliga. Amb la baixa de Mickeal, un impressionant Vázquez ha agafat la responsabilitat anotadora. Els blaugranes, amb sobrietat, han portat la iniciativa, aprofitant les debilitats de l'equip croat. Tot i la reacció dels de Perasovic, Navarro ha aparegut per distanciar encara més els culers. Al descans, 34 a 45. Malgrat la relaxació en el tercer període, el triomf català no ha perillat.

Actualitzat
Set a zero. El Barça es manté líder europeu després de guanyar a Zagreb, controlant el partit de cap a peus. En el primer quart, Vázquez, 9, i Navarro, 14 punts. El pivot ha fet un gran partit, sense oposició, mentre que l'escorta ha mostrat la seva qualitat en el segon període, quan el Cibona s'ha acostat a tres punts. Els homes de Perasovic han estat massa tous en els primers 20 minuts. Gordon, capaç del millor i del pitjor, igual que el seu equip, que ha tingut percentatges del 35%.

A la represa, els blaugranes no han tancat el rebot, però han viscut dels tirs lliures: han acabat amb un 23 de 24. Els jugadors croats han fallat 17 cistelles més: impossible guanyar. El Barça s'ha endut els quatre quarts, ha arribat a guanyar de 17 i mai no ha permès que la Cibona posés la victòria en perill. 66 a 80. Suma i segueix.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut