Barça

Jaume Guixà presenta la seva precandidatura com a "alternativa" al laportisme

La cursa electoral a la presidència del FC Barcelona comença a escalfar motors. Si bé les eleccions no es faran fins a final de temporada, Jaume Guixà, precandidat en els últims comicis, ha anunciat avui la intenció de presentar-s'hi. Guixà, que en els comicis anteriors no va aconseguir les firmes necessàries per ser candidat, es presenta com l'alternativa a la candidatura continuista.

Actualitzat
El catedràtic Jaume Guixà, de 51 anys i president de la penya barcelonista Milenium de Sant Cugat del Vallès, ha presentat avui en societat la seva precandidatura a les eleccions del FC Barcelona, a les quals concorre com "una alternativa al laportisme". Guixà va ser precandidat a les eleccions del 2006, però no va passar el tall de la recollida de firmes necessàries per convertir-se en candidat, cosa que va propiciar que Joan Laporta, actual president, fos reelegit en el càrrec per a quatre anys més per no tenir rival.

En un acte públic al qual han assistit persones de l'entorn del ja precandidat i els mitjans informatius, Guixà ha presentat la seva proposta, encara que no ha revelat cap altre nom, malgrat haver subratllat que comptarà amb un equip "remodelat i ampliat" respecte a qui el va acompanyar en l'aventura de l'estiu del 2006, del qual no va quedar gaire satisfet.

Per a aquest nou viatge, el catedràtic d'organització d'empreses de la Universitat Pompeu Fabra assegura que concorre a les eleccions amb clara vocació de posar un punt final respecte del laportisme i s'ha compromès que, en el cas de ser elegit president en la primavera del 2010, aixecarà totes "les catifes". "Sóc una clara alternativa al laportisme. Ara mateix el Barcelona se sustenta per la part esportiva. El laportisme s'ha d'acabar amb Laporta, perquè no desitgem que es renovi amb cap imitació ni deixebles", ha apuntat l'aspirant, qui conjuntament amb el soci barcelonista i empresari Agustí Benedito formen momentàniament la graella de sortida de les eleccions del Barça, a l'espera del que manifesti demà el gran aspirant, l'exvicepresident Sandro Rosell.
Anar al contingut