Bàsquet

El Regal Barça es proclama campió de la Lliga Catalana en una descafeïnada final (62-38)

El Regal Barça s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana de bàsquet i ha sumat el primer títol oficial de la temporada. Els blaugrana es van imposar a un desastrós DKV Joventut, que defensava el títol de l'any passat, però que no va poder plantar cara al totpoderós equip de Xavi Pascual. Els verd-i-negres van estar molt desencertats en el tir i només van poder anotar 38 punts en 40 minuts de joc. Ricky Rubio (8 punts, 4 assistències i 4 recuperacions) va ser designat el jugador més valuós de la final en la primera vegada que s'ha enfrontat amb el seu exequip.

Actualitzat
Primer títol de la temporada per al Regal Barça. Decepció total al DKV Joventut. I és que els verd-i-negres van batre el rècord negatiu anotador de la competició amb només 38 punts. Una puntuació increïble per a un equip de l'ACB. L'equip de Sito Alonso es va bloquejar després del descans i es va quedar en cinc punts en el segon quart i en sis en l'últim.

Va ser una de les finals de la Lliga Catalana més descafeïnades dels últims anys. El conjunt blaugrana tampoc va fer un gran partit i no va reaccionar fins a l'últim quart, període en què ha anotat 25 dels 62 punts. Ricky Rubio, que va jugar per primera vegada contra el seu exequip, va ser elegit el millor jugador de la final i va acabar amb vuit punts, quatre assistències i quatre recuperacions.

En una final decebedora, hi va haver una altra dada per a la història: només un jugador, el serbi Uros Tripkovic, amb 14, va superar els 10 punts.
Anar al contingut