Barça

Gabi Milito arriba a Barcelona perquè avaluïn l'estat de la seva lesió

Gabi Milito ha tornat aquest dimecres a Barcelona. L'argentí comença a veure la llum al final d'un calvari que, de moment, està durant gairebé un any i mig. És el temps que fa que està lesionat el central del Barça. Es va trencar el genoll l'abril del 2008 en un partit contra el Manchester United. Des d'aleshores, Milito no ha tornat a jugar. Es va perdre tota la temporada passada. Ara es reunirà amb Ramon Cugat, el metge que el va operar. Segons com estigui el genoll, es podrà dissenyar un pla de recuperació que haurà de culminar amb el retorn de Milito a l'equip.

Actualitzat
Milito ha aterrat a Barcelona confiat que, aquest cop sí, afronta el tram final de la seva recuperació. Assegura que es troba en el millor moment dels últims setze mesos però encara no s'atreveix a parlar de reaparició. "Acabo d'arribar, però ja m'estan esperant. Hem estat en contacte permanent tot aquest temps, ara ens reunirem i planificarem el futur, de totes maneres, no em fixo terminis per tornar", ha explicat des del mateix aeroport del Prat. "Estic centrat en el dia a dia i en superar aquesta lesió".

La revisió mèdica a la qual ara serà sotmès el central determinarà el futur immediat de Milito, que en l'últim any i mig ha hagut de veure des de la graderia com els seus companys han guanyat els últims cinc títols en joc. Des de fora, Milito encara veu una plantilla amb fam de títols.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut