Barça

Ibrahimovic aterra a Barcelona i assegura que vol fer història amb la samarreta blaugrana

Zlatan Ibrahimovic ja és a Barcelona. El davanter suec, el fitxatge estrella del Barça per la temporada que ve, va aterrar ahir a la tarda a l'aeroport del Prat. Ibrahimovic va visitar breument les oficines del club, on es va fer la tradicional fotografia al costat de l'escut. En les seves primeres declaracions, Ibrahimovic va assegurar que vol "formar part de la història del Barça". L'encarregat de fer oblidar Samuel Eto'o passarà aquest matí la revisió mèdica com a pas previ a la presentació oficial al Camp Nou, que serà a dos quarts de set de la tarda.

Actualitzat
El protagonista del serial de l'estiu blaugrana ja és a Barcelona. Zlatan Ibrahimovic va aterrar ahir a la tarda a la capital catalana per concretar el seu fitxatge pel Barça. El davanter suec va fer una breu visita als despatxos del club per fer-se una fotografia al costat de l'escut, davant dels mitjans de comunicació, i alguns seguidors culers que van voler veure de prop el nou crac del conjunt de Pep Guardiola.

En les seves primeres declaracions com a nou jugador blaugrana, Ibrahimovic es va mostrar molt il·lusionat pel seu imminent fitxatge. "Tothom vol venir al Barça, però no tots poden venir", i va explicar que firmar pels blaugrana el fa "l'home més feliç del món". "El Barça està fent història i jo vull ser part de la història i vull ser un jugador important. Vinc amb les qualitats que tinc, jugo un futbol tècnic, com el que fa el Barça, i espero poder fer el mateix que vaig fer amb l'Inter", va reconèixer.

Ibrahimovic es va traslladar a un hotel de la Ciutat Comtal per descansar i després es va reunir per sopar en un restaurant del Tibidabo amb una bona representació institucional del club: el president, Joan Laporta; el vicepresident, Rafael Yuste; el director de futbol, Raül Sanllehí, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain. La nova incorporació blaugrana passarà aquest matí les proves mèdiques i a la tarda serà presentat de forma oficial en un acte de portes obertes al Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut