Fórmula 1

Bernie Ecclestone prefereix els règims totalitaris i lloa Hitler

En una entrevista publicada a "The Times", Bernie Ecclestone ha declararat la seva preferència pels règims totalitaris i ha lloat Hitler per "haver aconseguit que les coses funcionessin". A més, el patró de la Fórmula 1 critica els polítics actuals per la seva debilitat, sublima les virtuts dels lideratges forts i assegura que la democràcia no ha estat bona en molts països, inclosa la Gran Bretanya. En l'entrevista Ecclestone també suggereix que el president de la Federació Internacional d'Automobilisme, Max Mosley, seria un bon primer ministre britànic.

Actualitzat
Bernie Ecclestone explica a l'entrevista que "al marge que Hitler es deixés emportar en un determinat moment i fes coses que no sé realment si volia fer o no, la veritat és que estava en posició de manar molta gent i va aconseguir que es fessin coses".

Sobre els polítics actuals, el patró de la Fórmula 1 afirma que "estan massa preocupats per les eleccions". Ecclestone ha lloat els líders forts com l'exprimera ministra britànica Margaret Thatcher, perquè "estava prenent decisions contínuament, mentre que Gordon Brown i Tony Blair miren de complaure tothom alhora".

Ecclestone també creu que "eliminar Saddam Hussein va ser una mala idea, ja que era l'únic que podia controlar l'Iraq. Passa el mateix amb els talibans. Ens fiquem en països sense tenir ni idea de quina és la seva cultura. Potser els nord-americans pensaven que Bòsnia era una ciutat com Miami". L'anglès també ha criticat que "hi ha molta gent que es mor de gana a l'Àfrica i no fem res, i en canvi ens fiquem en coses en les quals no hauríem d'involucrar-nos".
Anar al contingut