Madrid

El Reial Madrid tanca el fitxatge de Karim Benzema per 35 milions d'euros i sis temporades

Karim Benzema s'ha convertit en el tercer fitxatge galàctic de la segona etapa de Florentino Pérez al capdavant del Reial Madrid. Just l'endemà de la "macropresentació" de Kaká, el club blanc i l'Olympique de Lió han arribat a un acord pel jugador francès. Benzema es converteix així en el quart reforç del Madrid després dels fitxatges de Kaká, Cristiano Ronaldo i Raúl Albiol. El davanter, pel qual el Reial Madrid abonarà uns 35 milions d'euros a l'Olympique per sis temporades, sembla tancar d'aquesta manera les portes del Santiago Bernabéu a David Villa.

Actualitzat
L'interès del Reial Madrid per la joia de l'Olympique de Lió ja s'havia fet públic fa dies, però sembla que el gran interès mostrat pel Manchester United darrerament ha fet accelerar els tràmits a Florentino Pérez. I és que Ferguson volia invertir part dels diners obtinguts amb la venda de Cristiano Ronaldo en el futbolista del Lió. També havia despertat l'interès del Barcelona. Per això la directiva del Madrid "s'ha posat les piles". El president blanc ja s'ha gastat 211 milions d'euros.

Les arques de Florentino no tenen final

Florentino Pérez no para de donar alegries a la seva afició. El francès Benzema és el quart reforç de la plantilla blanca i deixarà 35 milions d'euros a l'Olympique de Lió. Les arques de Florentino sembla que no tenen final. Ja ha gastat 211 milions d'euros, que es diu aviat.

Primer va ser Kaká, 67 milions. Després la gran aposta, Cristiano Ronaldo, 94 milions d'euros. El tercer, més modest. 15 milions per al valencianista Raúl Albiol. I l'últim, el francès Benzema, 35 milions. 211 milions en total, i diuen que encara els en queden per gastar. El Manchester, després de perdre Cristiano Ronaldo, havia ofert fins a 45 milions d'euros per Benzema, però una vegada més ha estat el Madrid el que s'ha sortit amb la seva.

Els números de Benzema

Karim Benzema s'ha decidit pel Madrid i els seus diners. Florentino Pérez està configurant una línia ofensiva, com a mínim, de luxe. 21 anys, 1,85 d'altura. 17 gols aquesta temporada amb l'Olympique en 36 partits, el tercer golejador francès. Introvertit. Diuen que especial. És l'hereu de Zinedine Zidane. A l'hivern, Benzema ja tenia bastant clar el seu futur. Mig Europa anava al seu darrere.

Criat amb 8 germans, Karim Benzema és un depredador de l'àrea. Per físic i qualitats tècniques el comparen amb el brasiler Ronaldo, però tot i això no era la primera opció de Florentino per ocupar el lloc de 9.

Ha estat internacional amb França en 24 ocasions, i ha marcat 6 gols. Benzema és el quart reforç de la segona era Florentino. Quatre més que entren i un bon grapat que no en volen sortir. Serà aquest el taló d'Aquil·les del gran macroprojecte del futbol espanyol?
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut