Barça

Keirrison ja és blaugrana i podria ser moneda de canvi amb el València per propiciar l'arribada de Villa al Barça

El fitxatge de David Villa pel Barça és més a prop. Només així, com un moviment tàctic, s'entén la compra del davanter brasiler Keirrison. El Barça tenia una opció pel davanter que va executar divendres a la tarda: tretze milions d'euros més tres en variables per un jugador que no es vestirà de blaugrana. Keirrison, de 20 anys, arriba del Palmeiras per anar-se'n com a moneda de canvi en l'operació de Villa. El València fa temps que està interessat en el jugador. Però si l'operació falla, l'Atlètic de Madrid i el Porto també podrien ser la destinació del davanter a canvi d'altres objectius del Barça, com Diego Forlán o el central Bruno Alves.

Actualitzat
Fins a tal punt ha sacsejat el mercat el més que probable traspàs de Keirrison al FC Barcelona que el Palmeiras ha decidit acomiadar el seu entrenador, l'ex del Madrid Vanderlei Luxemburgo, per criticar al Twitter la falta de professionalitat del davanter brasiler.

El jugador no es va presentar a l'entrenament i l'entrenador va declarar al seu compte personal que "encara que no sigui traspassat (al Barcelona) amb mi no tornarà a jugar més". El club va decidir apartar el jugador en vistes del traspàs i va avançar que el davanter no jugaria el clàssic contra el Santos. Això, com "la falta de professionalitat i de respecte del jugador", van fer esclatar la paciència de Luxemburgo. 

Al club no li han agradat les paraules de l'entrenador, i per això ha acabat sent acomiadat. "Vaig ser destituït per estar en contra de les actituds de Keirrison", ha dit el brasiler.

Oferta del City per Eto'o

Qui també pot veure ben a prop una sortida a la seva situació és Samuel Eto'o. Ara mateix sembla prendre consistència la possibilitat que fitxi pel Manchester City. El club anglès ofereix pel jugador camerunès prop de 30 milions d'euros i, a més, accepta les condicions del jugador, que el convertirien en el més ben pagat del món. Si marxa Eto'o, el Barça intensificaria els contactes per fitxar Villa, una operació en què entraria en joc el brasiler Keirrison. El Barça ha arribat a un acord amb l'empresa Traffic, propietària dels seus drets, per una quantitat que amb incentius s'acostaria als 15 milions d'euros. Un fitxatge que podria servir per rebaixar el preu de Villa en forma de cessió o venda amb opció de recompra al conjunt valencianista.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut