Futbol

L'Espanyol femení suma la seva quarta Copa de la Reina en apallissar el Saragossa (1-5)

L'equip femení de l'Espanyol ha sumat la quarta Copa de la Reina de la seva història en vèncer a la final el Saragossa per un contundent 1-5. El conjunt aragonès, que jugava a casa, s'ha avançat en el minut 3 amb un llançament de falta de Coronel, però les jugadores que dirigeix Diego Morata han empatat ràpidament amb un gol de "Messi". Abans del descans, Adriana ha marcat per partida doble per posar el marcador a favor dels pericos. A la represa, la mateixa Adriana, que ha fet una autèntic partidàs, ha sentenciat la final marcant dos gols més.

Actualitzat
Les jugadores de l'Espanyol femení són les noves campiones de la Copa de la Reina. Les blanc-i-blaves s'han imposat aquest migdia en la final al Prainsa Saragossa per un clar 1-5. L'enfrontament, disputat a La Romareda, ha començat, però, amb gol de les aragoneses. Mariela Coronel ha obert el marcador al minut 3 amb un xut que ha sorprès la portera espanyolista Cristina. Ràpidament, les noies dirigides per Diego Morata han reaccionat i ha començat l'ofensiva. Sílvia Messeguer, "Messi", ha fet l'empat a un a la sortida d'un córner.

Aleshores ha aparegut l'estrella d'aquesta final, Adriana Martín, que amb un xut ajustat al pal ha fet el 2-1 al minut 30. Abans del descans, la davantera perica ha aprofitat una passada de Sara Serna i, amb un gran control, ha superat la portera Pilar amb una vaselina. A la segona part, Adriana Martín ha tancat la golejada amb dos gols més, que han donat a l'Espanyol femení la quarta Copa de la Reina del seu palmarès.