Rugbi

Els Dragons Catalans i els Warrington Wolves es veuen les cares al Lluís Companys

L'estadi Olímpic Lluís Companys es prepara per viure una gran exhibició de rugbi a 13. Aquest dissabte s'enfrontaran els Dragons Catalans contra els Warrington Wolves en partit de la Superleague, la Lliga professional europea de rugbi. Un partit que el 33 els oferirà en directe a partit de les 18.50 h. L'equip de la Catalunya Nord comptarà amb el suport d'un bon nombre de seguidors que ompliran les graderies de l'Olímpic, mentre que també s'espera l'assistència de nombrosos aficionats de l'històric equip anglès.

Actualitzat
L'expedició dels Dragons Catalans va arribar a Barcelona divendres a la tarda però ja coneixien l'estadi Olímpic des de dies abans. Dimarts l'equip que entrena l'australià Kevin Walters va fer una sessió d'entrenament a l'escenari del partit d'aquest dissabte contra els Warrington Wolves, corresponent a la 17a jornada de la Superlliga europea de rugbi a 13. Els directius de l'equip de Perpinyà esperen que la graderia s'ompli amb més de 20.000 espectadors, ja que entre els seguidors catalans i els anglesos ja s'han venut més de 15.000 entrades.

Els tècnics dels Dragons han mirat de conscienciar els seus jugadors de la importància del partit d'aquesta tarda. Els catalans són dotzens d'una Lliga de catorze i han de guanar per no perdre opcions de ser al "play-off" per al títol.

Gran entrada a Montjuïc

Aquest dissabte era difícil trobar un autocar disponible per a qualsevol activitat al Rosselló. Més de 100 se'ls han quedat els Dragons Catalans per desplaçar una part dels 12.000 seguidors que es preveu que seran aquesta tarda a Montjuïc. S'han fet notar al Palau de les Exposicions de Perpinyà, punt de sortida, i a la Rambla de Barcelona, punt d'arribada. Després de desembarcar a la plaça Colom, han pujat fins a la font de Canaletes. Ni a les celebracions del Barcelona s'han vist tantes senyeres en aquest punt de la capital catalana.

Després de cantar "Els segadors", als seguidors rossellonesos els esperava un àpat a l'esplanada de l'Estadi Olímpic. No és ben bé un dinar; la "bodega", com l'han anomenat els dirigents dels Dragons, s'ha obert a les dues i funcionarà fins hores després del partit, perquè els seguidors puguin fer el tercer temps indissoluble de la cultura del rugbi. Al fons, l'Estadi Olímpic recorda, però, que al marge de la festa hi ha un partit que els Dragons han de guanyar per remuntar un inici de Lliga discret.
Anar al contingut