Barça

El "virus FIFA" pot donar més opcions a Bojan per ser titular

El "virus FIFA" dóna moltes opcions a Bojan per tornar a ser titular, ja que la majoria de davanters del Barça arribaran sense massa temps per preparar el partit de lliga. Iniesta ja ha començat la recuperació al gimnàs, mentre que Puyol està en el tram final i a punt per reaparèixer contra el Valladolid. El protagonista d'avui a l'entrenament del Barça, però, ha estat Carles Rexach. Ha vingut per convèncer Guardiola que torni a jugar... el partit per celebrar el cinquantè aniversari de l'Agrupació de Veterans blaugranes.

Actualitzat
Les matinals a la Ciutat Esportiva són més relaxades que mai. Avui hi ha aparegut Carles Rexach i l'entrenament s'ha convertit en sessió de risoteràpia. Especialment per a Josep Guardiola. El Charly ha tirat d'anecdotari i el Pep es recargolava de riure. Exentrenador i entrenador del primer equip l'han fet petar ben bé un quart d'hora. El Charly ha tingut de temps de saludar gairebé tothom. El capità, Carles Puyol, i alguns exfutbolistes, com Reiziger, que divendres participarà en el cinquantè aniversari de l'Agrupació de Veterans blaugranes. Rexach serà l'entrenador del Barça, que jugarà contra una selecció europea, però no se n'ha sortit de convèncer Guardiola perquè jugués.

Un dels pocs que encara queden a can Barça és Bojan, que no es concentrarà amb la selecció espanyola sub-21 fins al cap de setmana. El de Linyola sap que amb l'abril i el maig tan atapeïts que vénen li arribaran més oportunitats de jugar, i per què no la final de Copa de València.

Iniesta ha començat la recuperació al gimnàs, mentre que Puyol està en el tram final i a punt per reaparèixer contra el Valladolid d'aquí a 10 dies.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut