Atletisme

Natàlia Rodríguez es proclama subcampiona d'Europa dels 1.500 metres en pista coberta

Natàlia Rodríguez ha aconseguit el primer èxit de la representació catalana en els Europeus d'atletisme en pista coberta a Torí. L'atleta tarragonina s'ha proclamat subcampiona europea dels 1.500 metres femenins i ha sumat la segona medalla per a la delegació espanyola després del bronze de Jesús España en els 3.000 metres. Rodríguez, sisena en la final olímpica de Pequín, només s'ha vist superada per la russa Anna Alminova, que s'ha acabat emportant el títol. La creu de la jornada ha estat Miquel Quesada, que s'ha quedat fora de la final dels 800 metres tot i ser l'actual subcampió d'Europa.

Actualitzat
Natàlia Rodríguez ha respost a les expectatives i ha aconseguit la medalla de plata en els 1.500 metres femenins. L'atleta tarragonina, sisena en la final dels Jocs Olímpics de Pequín, ha rendit a un gran nivell i només la russa Anna Alminova l'ha pogut superar en la lluita per la medalla d'or.

Poc abans de l'èxit de Rodríguez, Jesús España havia sumat la primera medalla per a la delegació espanyola en els Europeus d'atletisme en pista coberta que s'estan celebrant a Torí. El migfondista madrileny ha acabat tercer en la final dels 3.000 metres, una prova que ha acabat amb la victòria del britànic Mo Farah, amb la millor marca en la història dels campionats (7.40.17).

La decepció de la jornada per als representants catalans ha estat l'eliminació en les semifinals dels 800 metres de Miquel Quesada, actual subcampió d'Europa de l'especialitat. El català s'ha quedat fora de la final després d'acabar quart en la seva sèrie. Quesada ha quedat eliminat per un marge de només 10 centèsimes i no podrà lluitar per les medalles.
Anar al contingut