Futbol

El Sant Andreu sorprèn l'Espanyol i s'endú la Copa Catalunya (1-2)

El Sant Andreu s'ha adjudicat la Copa Catalunya després de derrotar l'Espanyol (1-2) al camp de la Devesa, a Sant Carles de la Ràpita. Els blanc-i-blaus es van avançar en el minut 24, en una acció espectacular de Jonathan Soriano. Quan faltaven cinc minuts per al descans, Álvaro Corral va fer l'empat en culminar una perfecta jugada d'estratègia. A la represa, els quadribarrats ho van continuar provant i, en el minut 56, Dani Martí va signar el gol del triomf amb una bona rematada de cap. Per al Sant Andreu, que celebra el centenari, aquesta és la seva primera Copa Catalunya.

Actualitzat

Amb una gran eufòria celebraven els jugadors del Sant Andreu la primera Copa de Catalunya de la seva història. Un magnífic premi per al club barceloní l'any que celebra el centenari. Un triomf amb molt de mèrit per part d'un equip de Segona B, que s'enfrontava a un Espanyol de Primera, ja que Tintín Márquez va alinear d'entrada nou jugadors del primer equip a l'onze titular.

Precisament van ser els blanc-i-blaus els primers que van generar una acció de perill en forma de jugada individual de Coro. I, en el minut 25, Jonathan Soriano aprofitava un error del central Rueda, del Sant Andreu, per rematar d'esquena i fer una vaselina que suposava l'un a zero. Els quadribarrats van superar el cop amb el gol de l'empat a un. Una centrada de Manolo Lanzarote la tocava enrere Moyano perquè Álvaro Corral empatés a un. Un marcador que feia mantenir el somriure dels dos presidents, Gaspart i Sánchez Llibre, en arribar al descans.

Dani Martí fa el gol del triomf

Però el segon temps va ser molt diferent. Així, el Sant Andreu va poder ampliar el marcador quan acabava de començar el segon temps, en una rematada de cap de Moyano. Les intencions de marcar dels jugadors de Natxo González van tenir continuïtat en una rematada de Dani Martí. Un esforç que va tenir la recompensa del gol de la victòria en una rematada espectacular, novament de Dani Martí, de cap. A partir d'aquí, l'Espanyol era incapaç d'empatar el partit i eren els andreuencs els que van estar a punt de fer el tercer en una altra acció de cap de Dani Martí que picava al pal. Superioritat del Sant Andreu amb el títol com a recompensa.