Futbol

Catalunya podrà organitzar el Torneig de les Nacions després de l'acord tancat amb la Federació Espanyola

Catalunya ja té via lliure per poder celebrar el Torneig de les Nacions. Després d'un acord al qual es va arribar dijous amb la Federació Espanyola, la Catalana té l'autorització per organitzar la competició i jugar un cop més a nivell internacional. Malgrat que tindrà caire amistós, el Torneig se celebrarà en dates FIFA. La Federació Catalana ja està treballant en la configuració del Torneig, que se celebrarà durant la tardor de l'any que ve. La Federació Espanyola també ha permès el tradicional partit nadalenc de la selecció quatribarrada.

Actualitzat

La Federació Catalana vol ser ambiciosa a l'hora d'organitzar l'anomenada Copa de les Nacions, un cop ha rebut el vistiplau de la Federació Espanyola. Els directius no volen desaprofitar aquesta oportunitat i esperen poder muntar un torneig en què Catalunya s'enfrontarà amb el bo i millor del concert internacional, com el Brasil i l'Argentina. Malgrat les expectatives, la Catalana estudia ara les dates, el format, les seleccions participants, els terrenys de joc i la resta de detalls que configuren el Torneig.

Tal com ha anunciat la Federació en un comunicat, la selecció catalana també te garantit l'amistós de Nadal després d'aquestes converses mantingudes entre els dos màxims mandataris del futbol català i espanyol, Ricard Campoy i Ángel María Villar.

 

Anar al contingut