Espanyol

Nené i Pareja arriben a Barcelona per convertir-se en nous jugadors de l'Espanyol

L'endemà de debutar a la Lliga amb triomf, l'Espanyol torna a estar d'enhorabona amb l'arribada dels nous fitxatges. El primer a aterrar a Barcelona ha estat Nicolás Pareja, procedent de l'Anderlecht i per qui l'Espanyol ha pagat 4 milions d'euros. El defensa argentí firmarà per cinc temporades. També ha arribat el brasiler Nené, que ve cedit pel Mònaco tot i que els blanc-i-blaus es reserven una opció de compra. Els dos jugadors passaran aquest dilluns el reconeixement mèdic i seran presentats de forma oficial.

Actualitzat

Pareja: "Espero respondre de la millor manera"

Nicolás Martín Pareja ha dit a la seva arribada a Barcelona que suposa "una pressió extra" ser el fitxatge estrella del conjunt espanyolista aquesta temporada i un dels més cars de la història del club. "Estic content perquè l'Espanyol ha estat l'equip que ha confiat en mi per portar-me a la Lliga. Espero poder respondre de la millor manera", ha assenyalat el defensa, que va aconseguir l'or amb l'Argentina en els passats Jocs de Pequín.

Del seu nou club, Pareja ha destacat Iván de la Peña i Tamudo i els seus compatriotes Román Martínez i Cristian Álvarez. "Ajuda que hi hagi argentins i a mesura que vagi coneixent el grup espero adaptar-me ràpid", ha manifestat el jugador, que s'ha mostrat molt content per la victòria contra el Valladolid (1-0) en el primer partit de Lliga.

Nené: "Substituir Riera és una responsabilitat molt gran"

En la seva arribada a Barcelona, Nené ha afirmat que substituir Riera és una responsabilitat "molt gran". "No sé si aconseguiré fer oblidar Riera, però espero suplir les necessitats de l'equip", ha assenyalat.

El brasiler, que ja té experiència a la Lliga després d'haver jugat al Mallorca, l'Alabès i el Celta, ha assegurat que després de l'experiència a França tenia moltes ganes de tornar a jugar a Espanya ja que el futbol que es practica aquí "afavoreix les meves característiques". Nené, que té passaport espanyol, s'ha definit com un futbolista "obert, ofensiu, amb bona passada i que intenta buscar l'un contra un". Sobre les possibilitats de l'Espanyol aquesta temporada, ha comentat que l'equip català pot aspirar a classificar-se per a la UEFA.

Costa jugarà la temporada que ve al Lecce

Eduardo Costa jugarà la temporada que ve al Lecce italià, després de l'acord al qual han arribat l'Espanyol i el jugador per rescindir l'últim any de contracte que li quedava amb el club blanc-i-blau. Costa, que l'any passat va jugar cedit al Gremio de Porto Alegre, va ser descartat per Tintín Márquez i des de feia mesos se li estava buscant una sortida.

El brasiler, que va arribar fa tres temporades procedent de l'Olympique de Marsella i que va costar uns quatre milions d'euros, marxa del club sense pena ni glòria, ja que amb prou feines ha comptat amb la confiança dels tècnics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut