Futbol

Cazorla renova amb el Vila-real i dóna carbassa a Calderón

Ramón Calderón no para de rebre negatives. Ara ha estat el torn de Santi Cazorla, que definitivament es queda al Vila-real. És curiós com han canviat les coses en poques hores. El club de la Plana ha ofert una renovació molt sucosa al jugador, i això ha fet que s'ho repensés. Ahir, el mateix Cazorla tenia molt clar que marxaria a la casa blanca o, com a mínim, això és el que explicava a Iker Casillas en una conversa per telèfon que van enregistrar les càmeres de Canal 9.

Actualitzat

La temporada passada van ser Kaká i Cesc els que van dir "no" al president del Reial Madrid; aquesta, Christiano Ronaldo, i ara, Cazorla. L'internacional del Vila-real ha renovat per sorpresa el seu contracte de matinada, quan ja tenia les maletes fetes per anar al Madrid. Sorpresa, perquè Cazorla tenia coll avall que fitxava pel Madrid.

El nou contracte el lliga amb el Vila-real per les sis pròximes temporades. Així ho ha comunicat Fernando Roig, president del Vila-real, que ha assegurat que el club ha hagut de fer "un gran esforç, però que ha valgut la pena per un jugador tan important". Roig ha estat acompanyat del mateix Cazorla, que ha comentat: "Ja vaig dir que el meu equip és el Vila-real, i aquesta és casa meva. Quan el Vila-real va parlar amb mi ahir a la tarda i em va explicar com estaven les coses, no vaig dubtar ni un segon que el millor era quedar-me aquí."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut