Handbol

El Barça aixafa el Flensburg i segella el seu pas a vuitens de la Lliga de Campions (36-27)

Actualitzat

El Barça de Xavi Pascual ha derrotat de manera contundent el Flensburg gràcies a una gran segona part i s'ha assegurat el seu pas als vuitens de final de la Lliga de Campions. Sigurdsson, amb 8 gols, i Lazarov, amb 6, han estat els màxims golejadors al Palau.

Alternatives constants

El Flensburg ha començat jugant fort al Palau, conscient que necessitava la victòria per no complicar-se l'accès als vuitens després de patir dues derrotes, una d'elles precisament contra els blaugrana.

Després d'un primer intercanvi de cops, el conjunt alemany ha pres un mínim avantatge (3-4) que el Barça ha respost de manera contundent gràcies a la inspiració dels extrems Sigurdsson (4 gols a la primera meitat i 4 a la segona) i Víctor Tomàs per posar-se 7-5.

Reacció del Flensbrug

El conjunt alemany no s'ha posat nerviós en cap moment i amb un atac molt fluid amb contestat amb un parcial de 2 a 7 que ha situat el marcador en un inquietant 9-13. El central Entrerríos, amb dos gols, ha donat aire als blaugrana que de tota manera no han pogut evitar arribar al descans per sota (14-16).

Enorme segona meitat blaugrana

En la represa, el Barça ha remuntat fàcilment (17-16), però la igualtat s'ha mantingut fins al 23-22. Aleshores, els homes de Pascual han pressionat més en defensa i en atac no han fallat res des de totes les posicions. Fruit d'això, l'escapada en el marcador definitiva fins a un clarificador 29-22 que ha deixat l'equip alemany molt tocat i sense reacció.

D'aquí fins al final, ha estat un passeig per als blaugranes, que han celebrat amb un partidàs el seu pas a vuitens.