Barça

El rècord de Messi ja ha fet la volta al món a través de la premsa

La xifra dels 253 gols de Messi causa admiració des de les portades de diaris nacionals i internacionals

Actualitzat

La prensa de diumenge es fa ressò de la importància del rècord de gols en la Lliga que Lionel Messi va aconseguir dissabte amb el "hat trick" contra el Sevilla. Els diaris esportius catalans són els que més entusiasme reflecteixen en les primeres planes. El diari "Sport" obre amb un prec al crac blaugrana: "No marxis mai, Leo!". "Mundo Deportivo" fa un doble joc visual amb: "Re Messi". La imatge del jugador amb els braços alçats entre les dues paraules vol representar la "Y" de la paraula castellana "rey", però si despleguem les pàgines descobrim que la portada és doble i s'hi llegeix un segon titular complet: "Sempre Messi".

A Madrid, el diari "Marca" destaca el davanter blaugrana amb el titular "Rei Gol: Messi entra en la història de la Lliga en batre el mític rècord de Zarra". L'altre gran diari esportiu de la capital, "As", assenyala que "Messi va batre Zarra fent-la grossa", en referència al "hat-trick" de l'argentí.

Entre la premsa generalista, "El Periódico" és concís: "Més que Zarra". El diari "Ara" veu els barcelonistes "Rendits als peus de Messi"; "El Punt Avui" parla d'un "Trio de gols per a un rècord històric" i a la portada de "La Vanguardia" trobem "Messi engrandeix la seva llegenda".

Itàlia és el país europeu que més ressò s'ha fet del rècord. La "Gazzeta dello Sport", entre els seus titulars, inclou: "El xou de Messi: rècord de 253 gols i festa a Barcelona". I el "Corriere dello Sport" destaca a la seva portada: "Messi, un triplet per a la llegenda."

A Argentina, el diari "Olé" fa una defensa aferrissada del seu ídol: "El nostre Messi", diu. I argumenta que mentre fa història a la Lliga espanyola i el món sencer l'aclama, al seu país és l'hora que el perdonin "per no haver fet el gol de Maracanà", en referència a la final del Mundial 2014.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut