Federer i Wawrinka han sumat un punt per Suïssa. (Foto: Reuters)
Federer i Wawrinka han sumat un punt per Suïssa. (Foto: Reuters)
Tenis

Suïssa s'avança en la final de la Copa Davis després de guanyar el partit de dobles

Suïssa domina 2 a1 la final de la Copa Davis davant França que es disputa a París després que Federer i Wawrinka hagin guanyat el partit de dobles davant Gasquet i Benneteau en tres sets

Actualitzat

Suïssa domina 2 a 1 la final de la Copa Davis davant França que es disputa a París després que Federer i Wawrinka hagin guanyat el partit de dobles davant Gasquet i Benneteau en tres sets (3-6, 5-7, 4-6).

El capità de l'equip suís, Séverin Lüthi, ha canviat a última hora la composició de la seva parella de dobles després de l'empat a 1 amb què va acabar el primer dia de la final. En el sorteig d'aquest dijous, els jugadors anunciats van ser Marco Chiudinelli i Michael Lammer, però, finalment, Lüthi ha decidit posar en joc els seus dos millors jugadors, Roger Federer (que divendres va cedir el seu punt davant Monfils) i Stanislas Wawrinka.

Els suïssos, gràcies a una de les dues pilotes de trencament de servei que han tingut en el primer set davant de la parella francesa formada per Richard Gasquet i Julien Benneteau, s'han endut aquest parcial per 3 a 6. En el segon set, també favorable a Federer i Wawrinka (5-7), el trencament no ha arribat fins a l'onzè joc. En el tercer set, la parella suïssa ha donat un primer avís en el tercer joc abans de robar el servei als francesos en el cinquè. Els locals han acusat el cop i han acabat cedint per 4 a 6.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut