Futbol sala

El Barça derrota el Lokomotiv ucraïnès (0-5) i disputarà la Final Four de la UEFA Futsal Cup

El Barça ha tancat la ronda Elit de la UEFA Futsal Cup amb un triomf contra el Lokomotiv Kharkiv per 0-5. Ferrao, Lozano, Saad i Wilde (2) han marcat els gols catalans

Actualitzat

El Barça ha tancat la ronda Elit de la UEFA Futsal Cup amb un triomf contra el Lokomotiv Kharkiv per 0-5. Tres victòries en tres jornades per als de Marc Carmona, que s'han classificat per a la Final Four de la màxima competició continental. FerraoLozanoSaad i Wilde (2) han marcat els gols catalans.

El Barça necessitava un punt, però no ha especulat amb el resultat. Els ucraïnesos, que havien guanyat també els seus dos primers partits, han estat molt inferiors. En un minut màgic, un revers del brasiler Ferrao i un cacau de Sergio Lozano han certificat la diferència de nivell en el marcador.

Paco Sedano, molt encertat sota els pals, ha avortat qualsevol opció del Lokomotiv. Saad i un doblet de Wilde han segellat el resultat definitiu.

La Final Four de la UEFA Futsal Cup es disputarà a finals d'abril del 2015 en un escenari per determinar. A part del Barça, ja s'hi han classificat el Dina Moscou i el Kairat Almaty.L'Inter FS i el Sporting CP es juguen la plaça restant.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut