Futbol sala

El Barça s'imposa al Baku United i es jugarà el pas a la Final Four contra el Lokomotiv Karkhiv ucraïnès (5-1)

El Barça de futbol sala ha derrotat el Baku United anglès per 5 a 1 i dissabte es jugarà la classificació per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup contra el Lokomotiv Kharkiv d'Ucraïna

Actualitzat

El Barça de futbol sala ha derrotat el Baku United anglès per 5 a 1 i dissabte es jugarà la classificació per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup contra el Lokomotiv Kharkiv d'Ucraïna. L'equip blaugrana no ha tingut dificultats per sumar la segona victòria consecutiva en la Ronda Elit que s'està disputant al Palau i està a només un pas de disputar la final a quatre per quart any consecutiu. L'únic contratemps ha estat la lesió de Batería, que ha rebut un fort cop al genoll i després de deixar el parquet visiblement coix no ha tornat a jugar per precaució.

Ferrao, en el minut 5, ha inaugurat el marcador, Gabriel ha fet el segon en el 9, i Saad, amb una canonada imparable, ha fet pujar el 3 a 0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. Igual que en el primer partit contra el Berettyóújfaly hongarès, els homes de Marc Carmona s'han relaxat en la represa i els anglesos han reduït distàncies amb un gol en pròpia porta d'Ari. Tot i aquest ensurt, el triomf blaugrana mai no ha perillat i Gabriel i Sergio Lozano han acabat culminant una maneta.

Abans s'ha jugat el partit entre el Berettyóújfaly hongarès i el Lokomotiv ucraïnès. Els ucraïnesos han guanyat per 4 a 1 i seran l'últim obstacle del Barça en el camí per poder defensar el títol aconseguit la temporada passada.