Josep Maria Bartomeu, president del Barça, en una imatge d'arxiu.
Barça

Bartomeu: "Messi és el millor del món i em consta que està feliç al Barça"

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, assegura en una entrevista al programa "8 al dia" de 8TV que li consta que Leo Messi està feliç al club

Actualitzat

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat en una entrevista al programa "8 al dia" de 8TV que li consta que Leo Messi està feliç al club blaugrana. "Messi és el millor del món i em consta que està feliç amb nosaltres. No hi ha cap problema amb ell. Fa dos dies vaig parlar amb el seu pare", ha explicat després de les enigmàtiques declaracions del crac argentí al diari "Olé".

"Messi és una persona que respecta a tothom i dema nem que se li respecti ell. Es fixen més en si vomita que en els seus rècords, el volen guanyar fora del camp. En el camp és el número u. Al club ajudarem sempre Messi. Guardiola ja ho va dir fa uns anys. 'Leo ha d'estar feliç al Barça'", ha afegit.

Bartomeu també ha analitzat la tasca del director esportiu Andoni Zubizarreta: "Està qüestionat, però el seu treball és molt difícil. Zubi està fent una bona feina. Hi ha més encerts que errors. Té tota la meva confiança".

Per últim, el president blaugrana ha tornat a defensar que el Museu del Barça continuï portant el nom de Josep Lluís Núñez. "Una cosa és el senyor Núñez empresari i l'altra president del club. Núñez va fitxar Cruyff, va aixecar la Masia i el Miniestadi. Preferim quedar-nos amb aquest últim", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut