Eurolliga

El Barça esclafa el Bayern en un festival ofensiu i suma la sisena victòria consecutiva a l'Eurolliga (77-99)

Els blaugranes han sumat a la pista del Bayern de Munic la sisena victòria consecutiva a l'Eurolliga i es classifiquen matemàticament pel Top 16

Actualitzat

El Barça de bàsquet ha sumat a la pista del Bayern de Munic la sisena victòria consecutiva a l'Eurolliga (77-99) i s'ha classificat matemàticament pel Top 16. Els blaugranes han esclafat l'equip de Svetislav Pesic en un festival ofensiu dels homes de Xavi Pascual, molt inspirats en el llançament exterior. Navarro, Nachbar i Huertas, amb 15 punts cadascun, han estat els màxims anotadors del partit.

La resistència dels bavaresos només ha durat el primer quart, que ha acabat amb un resultat ajustat de 16-22. Però en el segon, el Barça ha trencat el partit de manera definitiva. Tot i els ànims d'una afició incansable, el Bayern ha estat incapaç d'aturar l'allau ofensiva blaugrana. Amb Marcelinho i Satoransky molt encertats en la direcció de joc, i amb Navarro com a braç executor, al descans s'ha arribat amb un escandalós 39-60 després d'un parcial de 22-38 en el segon quart.

Amb el partit vist per a sentència, la segona meitat ha estat un tràmit per un Barça que s'ha quedat a només un punt d'arribar als 100 punts però que segueix imparable i com a líder invicte del seu grup a l'Eurolliga.