Bàsquet

El València Basket maquilla el resultat en els últims 3 minuts d'una dura derrota a la pista de l'Estrella Roja (76-63)

El València Basket ha sumat la seva tercera derrota a l'Eurolliga després de 3 jornades disputades. Els de Perasovic han caigut a la pista del Estrella Roja (76-63) per la seva manca d'intensitat i poc encert en el llançament. En el tercer quart han arribat a perdre de 25 punts.

Actualitzat

El València Basket ha sumat la seva tercera derrota a l'Eurolliga després de tres jornades disputades. Els de Perasovic han caigut a la pista del Estrella Roja (76-63) per la seva falta d'intensitat i poc encert en el llançament.

L'Estrella Roja ha arribat a tenir fins a 9 punts d'avantatge en el primer quart (21 a 12) gràcies al domini aclaparador del rebot (13 a 6). La falta d'encert des de la línia de triples dels valencians (1 de 6) en aquest període els ha impedit contrarestar els avantatges locals. El seu únic encert des de la distància, de Dubljevic, ha permès als visitants tancar el quart 21 a 16.

En el segons 10 minuts, els de Perasovic no han trobat la clau per superar l'equip serbi. Dues cistelles consecutives del gegant de 2,21 Marjanovic (16 punts, 9 rebots) i una altra del base Marcus Williams (14 punts, 8 assistències) han posat l'Estrella Roja 13 amunt. El partit ha entrat en una fase de joc descontrolat, cosa que ha impedit els locals sentenciar de forma definitiva. Al descans, guanyaven de 13: 39 a 26.

El València ha començat la segona meitat encaixant dos triples en les dues primeres possessions d'un rival que ha arribat a guanyar de 25 punts. En aquest tercer quart l'equip de Perasovic s'ha difuminat totalment (65-42). En els 3 minuts finals de l'últim quart, els valencians han maquillat el resultat després de trobar la intensitat que els ha faltat la resta del partit.