Bianchi seguirà a l'hospital de Yokkaichi. (Foto: Reuters)
Bianchi seguirà a l'hospital de Yokkaichi. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

La família de Jules Bianchi confirma que el pilot seguirà hospitalitzat al Japó

La família de Jules Bianchi ha emès un comunicat confirmant que el pilot seguirà hospitalitzat al Japó. Bianchi va ser ingressat a l'hospital de Yokkaichi el 5 d'octubre amb una greu lesió cerebral que va patir durant el Gran Premi del Japó de Fórmula 1. L'estat del pilot és molt delicat, tot i que segueix estable

Actualitzat

La família de Jules Bianchi ha emès un comunicat confirmant que el pilot seguirà hospitalitzat al Japó. Bianchi va ser ingressat a l'hospital de Yokkaichi el 5 d'octubre amb una greu lesió cerebral que va patir durant el Gran Premi del Japó de Fórmula 1. El seu cotxe va impactar contra la grua que retirava el vehicle d'Adrian Sutil. Aquest diumenge es compliran quatre setmanes des de l'accident. L'estat del pilot és molt delicat, tot i que segueix estable.

La família ha assegurat en el comunicat que "Jules continua la seva lluita. La seva condició es manté crítica però estable segons els informes professionals que el tracten". A més a més, una vegada més han volgut agrair tot el suport que estan rebent: "Sabem que hi ha molta gent arreu del món que està pendent de Jules i desitja que guanyi aquesta batalla. Devem molt als seus seguidors pels seus missatges d'ànim i els facilitarem qualsevol novetat sobre el seu estat", ha dit la família.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut