El "catcher" dels Giants, Buster Posey, corre a abraçar-se amb Madison Bumgarner al final de l'últim partit
El "catcher" dels Giants, Buster Posey, corre a abraçar-se amb Madison Bumgarner al final de l'últim partit (Foto: Reuters)
Beisbol

Els San Francisco Giants guanyen les Sèries Mundials de beisbol per tercera vegada en cinc anys

Els San Francisco Giants han hagut d'esperar al setè i definitiu partit de la final davant els Kansas City Royals (3-2) per proclamar-se campions de les Sèries Mundials de beisbol del 2014. És el vuitè títol dels Giants i el tercer dels últims cinc anys. El llançador de l'equip californià Madison Bumgarner ha estat nomenat el jugador més valuós de la final.

Actualitzat

Els San Francisco Giants han hagut d'esperar al setè i definitiu partit de la final davant els Kansas City Royals (3-2) per proclamar-se campions de les Sèries mundials de beisbol del 2014. És el vuitè títol dels Giants i el tercer en els últims cinc anys. El llançador de l'equip californià Madison Bumgarner ha estat nomenat el jugador més valuós de la final.

Bumgarner, de 25 anys, ha estat decisiu en tota la sèrie, concedint només un punt als Royals en 21 entrades. En el matx decisiu, al Kauffman Stadium de Kansas City, va aconseguir que els batedors adversaris colpegessin només un dels seus 68 llançaments.

Per als Royals de Kansas City, que apareixien per primera vegada en una final després de guanyar el seu únic títol l'any 1985, la decepció ha estat majúscula.

 

Anar al contingut