Futbol

Un Reial Madrid amb problemes en la creació de joc goleja un digne Cornellà (1-4)

El Reial Madrid ha deixat sentenciada en el partit d'anada l'eliminatòria de setzens de Copa del Rei davant del Cornellà després de derrotar l'equip català per 1 a 4. Els blancs, amb un mig del camp poc creatiu, han aprofitat les jugades a pilota aturada i les contres davant d'un rival que ha deixat una bona imatge.

Actualitzat

El Reial Madrid ha deixat sentenciada en el partit d'anada l'eliminatòria de setzens de Copa del Rei davant del Cornellà després de derrotar l'equip de Segona B per 1 a 4. Els blancs, amb un mig del camp poc creatiu, han aprofitat les jugades a pilota aturada i les contres davant un rival que ha deixat una bona imatge. Al partit al Power8 Stadium,  el cam de l'Espanyol, hi han assistit 28.895 espectadors.

Carlo Ancelotti ha donat descans a alguns dels seus jugadors més habituals, com Cristiano Ronaldo o Sergio Ramos, però, tot i això, el seu onze titular a Cornellà tenia jugadors de molt talent. En el minut 10, Varane, de cap, ha marcat el primer gol del Reial Madrid en un córner. Aquest gol no ha fet perdre l'ordre als locals, molt atents en defensa.

El Cornellà ha sorprès l'actual campió de la Copa del Rei amb un gol d'Òscar Muñoz en el minut 20 davant una defensa rival molt tova. Però, en el minut 36, en un nou córner, Varane ha marcat el seu segon gol de la nit. El Madrid, amb poca elaboració en el joc, trobava les seves ocasions en jugades a pilota aturada.

En el minut 52, ha aparegut Chicharito Hernández per fer el tercer gol visitant. Després d'una contra que no ha sortit bé, el mexicà ha anat buscant la seva posició amb la pilota fins que ha trobat un forat per al seu xut. Una vegada més, el Cornellà ha encaixat el cop i s'ha aixecat. Amb un Madrid que ha endarrerit una mica les línies, els locals han tingut els seus millors minuts de control del joc, tot i que sense cap ocasió clara.

Els d'Ancelotti han rectificat i han tornat a pressionar els locals. Chicharito ha tingut una nova ocasió en el minut 72, i, un més tard, Marcelo n'ha desaprofitat una altra amb una frivolitat innecessària. El brasiler ho ha arreglat en el minut 75, recollint un rebuig del porter Segovia per anotar el quart gol del seu equip.