Tony Parker ha obtingut el triple guanyador en el derbi texà (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs estrenen l'anell de campions de l'NBA amb un triomf ajustat sobre els Dallas Mavericks (101-100)

Ha començat l'NBA 2014-15 i ho ha fet amb un emocionant derbi texà entre els vigents campions, els San Antonio Spurs, i els Dallas Mavericks (101-100), i amb la tornada amb derrota de Kobe Bryant al partit Los Angeles Lakers-Houston Rockets (90-108).

Actualitzat

Ha començat l'NBA 2014-15 i ho ha fet amb un emocionant derbi texà entre els vigents campions, els San Antonio Spurs, i els Dallas Mavericks. Els Spurs, que mantenen la base que els va permetre conquerir l'últim anell, s'han imposat amb un triple final de Tony Parker (101-100).

El base francès ha estat el màxim anotador de l'equip, amb 23 punts, ben acompanyat de dos altres il·lustres veterans: Manu Ginobili (20 punts) i Tim Duncan (14 punts i 13 rebots). L'MVP de la passada final, Kawhi Leonard, no ha pogut jugar perquè s'està recuperant d'una infecció en un ull. Monta Ellis, amb 26 punts, ha liderat l'atac dels Mavericks.

Els Lakers s'estrenen amb derrota

La tornada a la competició de Kobe Bryant no podria haver anat més malament per als Lakers, que, ja sense Pau Gasol, han inaugurat la temporada amb una clara derrota davant els Houston Rockets (90-108). James Harden, amb 36 punts, ha estat el més brillant a l'Staples Center, que ha xiulat l'exjugador dels Lakers Dwight Howard. Bryant ha anotat 19 punts, però el protagonista involuntari per als locals ha estat el "rookie" Julius Randle, que s'ha lesionat de gravetat en el seu debut a l'NBA. Pels Rockets, s'ha estrenat l'exblaugrana Kostas Papanikolaou, que ha donat relleu als titulars i ha anotat 4 punts.

Estratosfèric Anthony Davis

Els New Orleans Pelicans han començat amb triomf sobre els Orlando Magic (101-84) gràcies a la descomunal actuació d'Anthony Davis, que ha anotat 26 punts, ha capturat 17 rebots i ha posat 9 taps.   

Anar al contingut