El pavelló Príncipe Felipe de Saragossa. (Foto: www.vulka.es)
El pavelló Príncipe Felipe de Saragossa. (Foto: www.vulka.es)
Bàsquet

15.000 signatures per canviar el nom al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa pel de José Luis Abós

L'Ajuntament de Saragossa rebrà aquest dimecres les més de 15.000 signatures recollides a través de la plataforma change.org perquè el pavelló Príncipe Felipe de la capital aragonesa passi a anomenar-se pavelló José Luis Abós en honor de l'entrenador del CAI de Saragossa de bàsquet, mort el 20 de setembre.

Actualitzat

L'Ajuntament de Saragossa rebrà aquest dimecres les més de 15.000 signatures recollides a través de la plataforma change.org perquè el pavelló Príncipe Felipe de la capital aragonesa passi a anomenar-se pavelló José Luis Abós en honor de l'entrenador del CAI de Saragossa de bàsquet mort el 20 de setembre amb 53 anys a causa d'un càncer.

El lliurament d'aquestes signatures es durà a terme minuts abans de la reunió dels portaveus dels grups municipals per decidir l'ordre del dia del ple ordinari de divendres. Jorge Lambán, el voluntari durant molts anys del CAI que ha posat en marxa aquesta campanya, s'ha mostrat sorprès pel gran suport que ha tingut la seva idea en una afició que "ha acollit amb els braços oberts la seva iniciativa".

Anar al contingut